Verhuren aan expats - Huis verhuren Vakantie , HVV

Stel je vraag

Verhuren aan expats tijdens uw vakantie doet u via Huisverhurenvakantie.nl. Expats zijn betrouwbare huurders die een tijdelijk een woning zoeken gedurende de periode dat zij in Nederland werken. Ze zijn betrouwbaar omdat zij een hoog en stabiel inkomen genieten en hoog zijn opgeleid. Daarnaast kunt u uw meubilair gewoon laten staan.

Verhuren aan expats ideaal tijdens bijvoorbeeld uw wereldreis of overwintering in Spanje. Alle huurders worden door Huis verhuren vakantie gescreend op hun antecedenten, kredietwaardigheid en antecedenten. U heeft zekerheid dat uw woning niet leeg staat tijdens uw vakantie en verdient een extra zakcentje om te gebruiken voor uw vakantie. Veel verhuurders kiezen ervoor om ook hun woning te laten beheren door Huis verhuren vakantie. Wij bieden financieel en technisch beheer, bijvoorbeeld het innen van de huur en het helpen bij technische storingen. U hoeft hier dus geen rekening mee te houden op uw vakantie en kunt zorgeloos genieten.

Huis verhuren vakantie heeft aangesloten vestigingen door heel Nederland. Er zit dus altijd een vestiging bij u in de buurt die u kan helpt met het tijdelijk verhuren aan expats tijdens uw vakantie.

Verhuren aan expats tijdens uw vakantie? Bied uw woning vandaag nog aan via het formulier . Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een vestiging bij u in de buurt.