Tijdelijk verhuren koophuis - Huis verhuren Vakantie , HVV

Stel je vraag

Ook tijdelijk verhuren koophuis kan via Huisverhurenvakantie.nl! Heeft u uw huis te koop staan en wilt u er even tussenuit? Het tijdelijk verhuren van uw koophuis kan een oplossing bieden. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw koophuis: het staat niet leeg en er woont een betrouwbare huurder in. Huis verhuren vakantie heeft een totaal bestand van 30.000 woningzoekenden. Deze worden allemaal gescreend op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Het tijdelijk verhuren van uw koophuis voor uw vakantie kan al vanaf 2 maanden.

Naast het tijdelijk verhuren koophuis kunt u uw koophuis ook laten beheren door Huis verhuren vakantie. Zodoende hoeft u hier geen rekening mee te houden op uw vakantie. Wij bieden technisch en financieel beheer. Het technische beheer houdt in dat wij bijvoorbeeld technische storingen helpen oplossen en onder het financieel beheer valt onder andere het innen van de huur.

Gaat u niet op vakantie maar wilt u wel uw koophuis tijdelijk verhuren? Ook dan kan Huis verhuren vakantie u helpen! Door uw koophuis tijdelijk te verhuren kunt u dubbele kosten dekken en is de woning minder gevoelig voor vandalisme. Het tijdelijk verhuren van uw koophuis gaat via de leegstandswet. Vul het contactformulier in als u meer informatie wilt over het tijdelijk verhuren van uw koopwoning via de leegstandswet.

Huis verhuren vakantie heeft aangesloten vestigingen door heel Nederland. Overal zit dus een vestiging die de lokale markt kent en weet wat een goede huurder is voor uw koophuis.

Uw koophuis tijdelijk verhuren via Huis verhuren vakantie? Bied uw koophuis nu aan via het formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een vestiging bij u in de buurt.