Koopwoning verhuren - Huis verhuren Vakantie , HVV

Stel je vraag

Uw koopwoning verhuren tijdens uw vakantie doet u via Huisverhurenvakantie.nl! Al vanaf twee maanden kunt u uw koopwoning tijdelijk verhuren gedurende uw vakantie. Uw huis staat niet leeg en uw verdient wat extra geld om te gebruiken voor uw vakantie. Huis verhuren vakantie heeft een bestand van 30.000 woningzoekenden waarvan een deel per direct kan huren. Hierdoor kunt u snel uw koopwoning verhuren en op vakantie. Alle huurders die Huis verhuren vakantie aanbiedt worden gescreend op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Zo willen wij u een betrouwbare huurder bieden.

Uw koopwoning verhuren voor bepaalde tijd is ideaal als u bijvoorbeeld een wereldreis maakt, Europa gaat verkennen of overwintert in Spanje. Veel verhuurders die hun woning tijdelijk verhuren via Huis verhuren vakantie maken ook gebruik van beheer. Zodoende hoeft u op vakantie geen technische storingen op te lossen of de huur te innen, dit doen wij voor u! Wij bieden technisch en financieel beheer.

Huis verhuren vakantie heeft op veel plekken in Nederland aangesloten vestigingen. Er zit altijd een bij u in de buurt die de lokale markt goed kent en weet wat voor huurder geschikt is voor uw koophuis.

Koopwoning verhuren via Huis verhuren vakantie? Vul het formulier in om uw woning aan te bieden. Er wordt binnen korte tijd contact opgenomen door een vestiging bij u in de buurt.