Appartement verhuren vakantie - Huis verhuren Vakantie , HVV

Stel je vraag

Appartement verhuren vakantie is ideaal als u langer dan 2 maanden weggaat! U kunt zonder zorgen op vakantie en er wordt op uw appartement gepast. Huisverhurenvakantie.nl heeft een bestand met 30.000 woningzoekenden waardoor u snel uw appartement kunt verhuren en op vakantie kunt.

Alle potentiƫle huurders worden gescreend op hun antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Zo willen wij u een betrouwbare huurder bieden. De huurder betaalt de gemaakte energiekosten en er blijft geld over om te gebruiken voor uw vakantie.

Uw appartement verhuren tijdens vakantie is perfect als u bijvoorbeeld Europa gaat verkennen, een wereldreis maakt of overwintert in Spanje. Naast het verhuren van uw appartement kunnen wij het ook beheren. Wij bieden financieel beheer en technisch beheer. Dit houdt in dat wij onder andere de huur innen en helpen met het oplossen van een technische storing. U hoeft zich hier dus niet mee bezig te houden op vakantie en kan ultiem genieten van uw vakantie.
Huis verhuren vakantie heeft op veel plekken in Nederland aangesloten vestigingen zitten. Hierdoor kennen wij de lokale markt goed en kunnen wij de perfecte huurder voor u vinden.
Appartement verhuren vakantie via Huis verhuren vakantie? Bied uw woning aan via dit formulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.